W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje znajdują się w POLITYCE PRYWATNOŚCI I WYKORZYSTYWANIA PLIKÓW COOKIES. X
Browar 06.05.2025 - 31.07.25

Wilczyn

Kucharze z ZSEU w Żychlinie szkolili się kulinarnie. Wyjątkowe warsztaty z gościem specjalnym

2025-05-16 09:56:07
Kucharze z ZSEU w Żychlinie szkolili się kulinarnie. Wyjątkowe warsztaty z gościem specjalnym

Małgorzata Kubsik i Jakub Jacolik z Zespołu Szkół Ekonomiczno-Usługowych w Żychlinie wzięli udział w warsztatach w ramach zajęć w Akademii Mistrzów Smaku by Belvedere, które odbyły się w Warszawie.

Młodzi kucharze mieli okazję pracować i uczyć się od szefa Christophera Haatufta z gwiazdkowej restauracji Lysverket w Bergen w Norwegii. Warsztaty miały tytuł „Z morza na talerz”. – Nasi uczniowie nie tylko szkolili się kulinarnie, ale mieli okazję sprawdzić swój angielski w praktyce – czytamy na Facebooku szkoły.

Krystian Cichocki

Źródło: FB/ZSEU w Żychlinie

Kucharze z ZSEU w Żychlinie szkolili się kulinarnie. Wyjątkowe warsztaty z gościem specjalnym
Kucharze z ZSEU w Żychlinie szkolili się kulinarnie. Wyjątkowe warsztaty z gościem specjalnym

Śledź nas na