W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje znajdują się w POLITYCE PRYWATNOŚCI I WYKORZYSTYWANIA PLIKÓW COOKIES. X

Aktualności

„Wystarczy grill czy jednopalnikowa kuchenka”. Co serwuje finalista Masterchefa?

2018-07-12 13:29:49
Marcin Szafrański
Napisz do autora

W Uniejowie spotkaliśmy Adama Kozaneckiego, finalistę jednej z edycji programu telewizyjnego Masterchef, który z tego miasta pochodzi. Serwował gościom przepyszne burgery, lemoniadę ogórkową (mieliśmy je okazję spróbować), a także kisiel z agrestu, porzeczek i wiśni. – Wszystko z naszego gospodarstwa, bo propagujemy zdrową, ekologiczną żywność, którą sami uprawiamy i tym właśnie dzisiaj częstujemy – mówi Adam Kozanecki. Czy te serwowane potrawy śmiało można przygotować podczas urlopu pod namiotem czy w domku nad jeziorem? Zapraszamy do obejrzenia filmu.




Komentarze

Autor:
Treść komentarza:

Wybierz obrazek na którym narysowany jest dom: