W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje znajdują się w POLITYCE PRYWATNOŚCI I WYKORZYSTYWANIA PLIKÓW COOKIES. X

Aktualności

Na stole Ewy Wachowicz króluje mazurek kajmakowy. Jest wersja dla dorosłych

2018-04-01 11:00:00
Marcin Szafrański
Napisz do autora

– Może w tym roku sama nie będę robiła żurku, tylko sobie przyniosę z restauracji – mówi Ewa Wachowicz, słynna Miss Polonia, autorka książek kulinarnych, jurorka popularnego programu telewizyjnego „Top Chef”. Spotkaliśmy się z nią podczas IV Mistrzostw Polski w Potrawach i Kawiorze z Jesiotra w hotelu „Atut” w Licheniu Starym.

Ewa Wachowicz od niedawna prowadzi w Krakowie restaurację. Nazywa się „Zalipianki” i serwowana jest w niej kuchnia regionalna. – Bazujemy na produktach z Święta uwielbia i nie może się ich doczekać. Małopolski – opowiada nam. Zdradza nam również, jak przygotowuje się do Wielkanocy, a także czym w jej domu są „psotne noce”.




Komentarze

Autor:
Treść komentarza:

Wybierz obrazek na którym narysowany jest dom: