W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje znajdują się w POLITYCE PRYWATNOŚCI I WYKORZYSTYWANIA PLIKÓW COOKIES. X

Aktualności

Jakub Jacolik w trójce najlepszych młodych kucharzy w Polsce. Uczniowie ZSEU w Żychlinie ukończyli prestiżowy projekt

2025-06-25 07:00:00

Jakub Jacolik w trójce najlepszych młodych kucharzy w Polsce. Uczniowie ZSEU w Żychlinie ukończyli prestiżowy projekt

III edycja Akademii Mistrzów Smaku by Belvedere dobiegła końca. Był to prestiżowy projekt dla uczniów szkół gastronomicznych, a udział w nim wzięli również reprezentanci Zespołu Szkół Ekonomiczno-Usługowych w Żychlinie.

– Małgorzata Kubsik i Jakub Jacolik wspaniale reprezentowali naszą szkołę, znajdując się w gronie 24 uczestników z całej Polski, którzy ukończyli Akademię i otrzymali pamiątkowe dyplomy – czytamy na FB ZSEU w Żychlinie.

Jakub Jacolik został uhonorowany II wyróżnieniem, a co za tym idzie, znalazł się w najlepszej trójce młodych kucharzy w Polsce. Uczeń ZSEU będzie miał okazję wziąć udział w ekskluzywnych warsztatach kulinarnych. Małgorzata Kubsik ukończyła z sukcesem Akademię, ale także była finalistką Olimpiady Wiedzy o Żywieniu.

Krystian Cichocki

Źródło: FB/ZSEU w Żychlinie

Jakub Jacolik w trójce najlepszych młodych kucharzy w Polsce. Uczniowie ZSEU w Żychlinie ukończyli prestiżowy projekt
Jakub Jacolik w trójce najlepszych młodych kucharzy w Polsce. Uczniowie ZSEU w Żychlinie ukończyli prestiżowy projekt
Jakub Jacolik w trójce najlepszych młodych kucharzy w Polsce. Uczniowie ZSEU w Żychlinie ukończyli prestiżowy projekt



Zobacz także