toyota wyprzedaz

Aktualności

Justyna Kałużyńska rekomendowana przez komisję konkursową na stanowisko dyrektora CKiS

2018-04-16 12:12:05

Justyna Kałużyńska, obecna szefowa Centrum Kultury i Sztuki w Koninie, została rekomendowana przez komisję konkursową na stanowisko dyrektora tej instytucji. Decyzja należy teraz do zarządu województwa wielkopolskiego.

13 kwietnia komisja konkursowa przeprowadziła rozmowę kwalifikacyjną z jedyną uczestniczką konkursu, czyli Justyną Kałużyńską (obecnie pełniącą obowiązki dyrektor CKiS w Koninie). – Uzyskała liczbę punktów przekraczającą wymagany próg 60 procent punktów możliwych do uzyskania (tj. 341 punktów na 360 punktów możliwych), niezbędny do bycia przedstawionym zarządowi województwa wielkopolskiego jako kandydat na stanowisko dyrektora Centrum Kultury i Sztuki w Koninie – informuje Anna Parzyńska-Paschke, rzeczniczka marszałka.

Komisja postanowiła rekomendować Justynę Kałużyńską jako kandydatkę na stanowisko dyrektora CKiS w Koninie zarządowi województwa wielkopolskiego, który teraz podejmie decyzję w tej sprawie.

Marcin Szafrański

Podziel się